Wandbekleding in Hilversum

Wandbekleding Hilversum: kies voor Timmer Baarn

Bent u op zoek naar de mooiste wandbekleding in Hilversum, ga dan voor Timmer Baarn. Ons gespecialiseerde bedrijf voor allerlei bouw- en onderhoudsprojecten helpt u graag verder met alle soorten wandbekleding in Hilversum. We bestaan al ruim 60 jaar, en beschikken daarom over alle ervaring om uw wensen voor de wandbekleding volledig uit te werken. Onze klantenkring bestaat onder andere uit particulieren, maar ook gemeenten en Verenigingen van Eigenaren hebben hun wensen in vervulling zien gaan met onze vakmannen. U zit voor de mooiste wandbekleding in Hilversum dus goed bij Timmer Baarn.

Al uw wensen wandbekleding in Hilversum

Voor wandbekleding is er vandaag de dag van alles mogelijk. Timmer Baarn biedt u alle keuze uit heel veel verschillende soorten wandbekleding in regio Hilversum. Werk met ons uw wensen voor wandbekleding uit en zeg vaarwel tegen witte wanden. Wandbekleding kan in effen kleuren, maar ook voor leuke designs en printjes kunt u bij Timmer Baarn terecht. Samen met onze partner Vescom hebben we een speciale wandcollectie die volledig bestaat uit zijde voor een luxe en exclusieve ervaring. De stijlvolle Vescom-collectie bestaat uit zes verschillende dessins en in beschikbaar in ruim tachtig kleuren.

Ook in ander behang hebben we genoeg keuze voor u. Zo kunt u kiezen voor allerlei motieven, van grote bloemen tot popart. Wilt u meer opvallende wandbekleding in Hilversum, denk dan eens aan onze glanzende behangen met lak, moire of metallic accenten. En als het niet gek genoeg kan, maakt u uw wanden driedimensionaal of zelfs aaibaar. Kortom: voor ál uw wensen voor wandbekleding in Hilversum, moet u bij Timmer Baarn zijn.

Ga voor meer dan wandbekleding alleen

Wij van Timmer Baarn zijn niet alleen gespecialiseerd in het aanbrengen van wandbekleding, maar helpen u ook graag verder met een van onze andere diensten. Zo kunnen we het aanbrengen van de wandbekleding ook voorbereiden met stukadoorswerk, om alles in perfecte staat te kunnen aanbrengen. Naast de wanden kunnen we ook vloeren afwerken of schilderwerken uitvoeren. Voor wandbekleding in Hilversum en meer gaat u naar Timmer Baarn. Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan of neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen.

Wandbekleding in Amersfoort