4 Seizoenen onderhoud

Opdrachtgevers:

Binnen- of buitenwerk kan tegenwoordig het hele jaar door plaats vinden, uiteraard met kwaliteitsgaranties en voorzien van deskundige begeleiding. Timmer Baarn Schilderwerken adviseert u over een betere planning van het onderhoud. Door gebruik te maken van premieregelingen en onderhoud te spreiden over het jaar sluit u zo een aantrekkelijk en duurzaam onderhoudscontract.

4_seizoenenOok voor de komende winter is Timmer Baarn Schilderwerken weer op zoek naar opdrachtgevers die bereid zijn om een voorbeeldproject voor ‘4 seizoenen onderhoud’ in te brengen. Tijdens de komende winter wil Timmer Baarn Schilderwerken zich met name focussen op de kleinere corporaties, gemeenten, VVE’s en particulieren. Heeft u belangstelling om een project naar de winter te verschuiven, met (kosteloze) ondersteuning/begeleiding om zo samen met het schilders- en onderhoudsbedrijf ervaring op te doen met de uitvoering van buitenschilderwerk in de winter? Neem dan telefonisch contact met ons op via 035-5418584. Wij maken dan graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

4 seizoenen onderhoud heeft belangrijke voordelen voor opdrachtgevers:

  • Beter beheersen van de externe effecten van buitenschilderwerk. Bekende voorbeelden: de tuin wordt minder beschadigd, de bewoners/gebruikers kunnen zomers buiten zitten, communicatie met bewoners/gebruikers is meer geconcentreerd waardoor minder risico op overlastclaims.
  • Beter voorspellen van planning en kwaliteit, waarmee faalkosten worden verkleind. Bekende voorbeelden: geen/minder tijd- en productiviteitverlies door weerwisselingen, constante kwaliteit door beter geconditioneerde werkomstandigheden.
  • Optimaliseren van de interne tijd- én kostendruk bij de opdrachtgeverorganisatie. Bekend voorbeeld: afvlakken van telkens terugkerende periodes van piekbelasting binnen de opdrachtgeverorganisaties.
  • Voorkomen dat de premielasten voor de schildersbedrijven sterk gaan stijgen als gevolg van de premiedifferentiatie. Op deze wijze wordt het vakmanschap van schilders gecontinueerd.
  • Maatschappelijk verantwoordelijk actief zijn. De opdrachtgever draagt bij aan het voorkomen van seizoenswerkloosheid en is dus maatschappelijk betrokken.