Wandbekleding in Amersfoort

Timmer Baarn: uw wandbekleding in Amersfoort

Als u op zoek bent naar aankleding om uw woning helemaal af te maken, kiest u voor wandbekleding in regio Amersfoort van Timmer Baarn. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten wandbekleding, maar ook in andere bouw- en onderhoudswerkzaamheden. Door onze 60 jaar ervaring kunt u erop rekenen dat we uitsluitend kwaliteit leveren. We hebben inmiddels al veel tevreden klanten in de regio. Lees snel wat we te bieden hebben, en kies ook voor wandbekleding in de regio Amersfoort.

Wandbekleding in Amersfoort: keuze genoeg

Bij Timmer Baarn heeft u meer dan genoeg keuze in allerlei soorten wandbekleding. De muur aankleden is tegenwoordig net zo belangrijk als het stijlvol inrichten van de rest van uw woning. Laat uw muren dus niet langer wit, maar kies voor onze prachtige wandbekleding. Dit kan natuurlijk in een effen kleur zijn, maar we hebben meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze zijde-collectie? Deze 6 dessins in 80 verschillende kleuren van onze partner Vescom zijn een lust voor het oog. U kunt onder andere kiezen voor fijne zijden wandbekleding, zijde met een glanseffect of zijde met ribweefsels.

Uw wandbekleding in Amersfoort kan ook worden voorzien van de mooiste motieven, zoals bijvoorbeeld popart of reusachtige bloemen. Echte eyecatchers zijn ons glanzende behangen, met een lakafwerking, moire accenten of metallic effecten. Of ga all the way en maak uw muur aaibaar of driedimensionaal met onze exclusieve wandbekleding uit Amersfoort.

Meer dan wandbekleding in Amersfoort

Ons gespecialiseerde bedrijf kan u met veel meer verder helpen dan alleen wandbekleding. Wij kunnen bijvoorbeeld ook het voorwerk voor u doen. Door stukadoorswerk en glad pleisterwerk wordt de muur en daarmee ook de wandbekleding op een optimale ondergrond aangebracht, en blijft het extra lang mooi. Heeft u nog andere wensen in huis? Vraag ons naar de mogelijkheden, dan doen wij ons uiterste best om u ook daarmee verder te helpen. Voor alle opties voor wandbekleding in Amersfoort of andere zaken gaat u naar Timmer Baarn. Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan of vraag vrijblijvend om meer informatie.

Wandbekleding in Amersfoort