Wandbekleding in Utrecht

Timmer Baarn zorgt voor uw wandbekleding in Utrecht

Al ruim 60 jaar verzorgen wij alles omtrent wandbekleding in Utrecht. In ons authentieke bedrijf werken de meest gespecialiseerde werknemers die een mooi resultaat voor u kunnen realiseren. Door ons uitgebreide aanbod heeft u bij ons de ruimte om al uw wensen voor wandbekleding in regio Utrecht uit te werken en te realiseren. Niet alleen particulieren gingen u al voor, maar we hebben ook onze diensten reeds bewezen aan bijvoorbeeld gemeenten. Voor de unieke en kwalitatieve wandbekleding in Utrecht kunt u dan ook bij ons terecht.

Wandbekleding in Utrecht naar uw wens

U kunt echt al uw wensen voor wandbekleding in Utrecht bij ons verwezenlijken. Ons ruime aanbod in wandbekleding bestaat onder meer uit de collectie van Vescom. Dit bedrijf levert een luxe collectie van zijde wandbekleding voor een gevoel van elegantie en van klasse. Met 6 dessins en 80 kleuren kunt u deze wandbekleding volledig naar uw eigen smaak samenstellen. De dessins hebben elk hun eigen unieke touch, zoals de kwaliteit van fijne zijde, een lurex glanseffecten of zijden ribweefsels.

Niet alleen voor de zijde wandbekleding bent u aan het juiste adres bij Timmer Baarn. Natuurlijk helpen we u ook graag aan meer klassiek wandbehang, in een effen kleur, een speels motief of met een gave print. Is dat u allemaal te simpel? Pak het grootser aan, en kies voor een meer opvallende wandbekleding als echte eyecatcher. Met onze glanzende wandbekleding kunt u kiezen voor lakdruk, metallic effecten of moire accenten. Maak uw muur zelfs aaibaar of driedimensionaal, of kies voor wandbekleding met kurk of kristallen. Met alles wat u zich maar kunt wensen voor uw wandbekleding, kunnen wij u verder helpen.

Timmer Baarn: meer dan wandbekleding

Ons gespecialiseerde bedrijf is niet alleen thuis in het aanbrengen van de wandbekleding, maar ook in bijvoorbeeld het voorwerk. Met een goede ondergrond door stukadoors- en glad pleisterwerk blijft uw wandbekleding zo lang mogelijk mooi. Naast wanden kunnen wij ook schilderweren, vloerafwerking of algemeen onderhoud uitvoeren. Kortom: voor gespecialiseerde service voor wandbekleding in Utrecht of voor andere zaken, weet u bij Timmer Baarn dat het goed zit. Vraag een offerte bij ons aan of neem contact op om uw vragen te stellen.

Wandafwerking in Utrecht