Wandbekleding in Laren

Wandbekleding in Laren: kies voor Timmer Baarn

Zoekt u naar stijlvolle wandbekleding in Laren, neem dan eens contact op met Timmer Baarn Bouw en Onderhoud. Wij van Timmer Baarn hebben gespecialiseerde medewerkers in huis om u te verzekeren van een mooi eindresultaat dat volledig past bij uw wensen. En met ons ruime aanbod is er altijd een type wandbekleding dat goed bij uw pand past. Onze klantenkring bestaat niet alleen uit particulieren, maar ook uit gemeentes en Verenigingen van Eigenaren. Kiest u voor Timmer Baarn, dan kiest u voor wandbekleding in Laren van hoge kwaliteit.

Allerlei soorten wandbekleding in Laren

Onze wandbekleding is stijlvol en exclusief, maar welke wandbekleding past het beste bij u en uw woning? Houdt u het liever rustig, dan kunt u kiezen voor een wandbekleding met een effen print, een stijlvol motief of een grote print. Gaat u voor meer opvallende wanden, dan heeft u bij ons ook verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor glanzend behang, en laat een kamer stralen door middel van lak, moire of metallic in de wandbekleding. U kunt ook gaan voor wandbekleding die is ingestrooid met bijvoorbeeld kristallen of kurk voor een reliƫf. Wilt u dat uw muur echt in het oog springt, kies dan voor driedimensionale of zelfs aaibare wandbekleding.

Houdt u van unieke, zijden wandbekleding? Dan biedt de collectie van onze partner Vescom de ideale uitkomst. Met deze zijdecollectie straalt uw wand lust, luxe en klasse uit. Deze collectie is volledig naar uw wensen in te vullen, doordat u de keuze heeft uit 6 dessins en 80 kleuren. Elk dessin heeft zijn eigen, unieke eigenschap. Zo kunt u kiezen voor extra hoogwaardige zijde, zijde met een glanseffect, ribweefsels of een breedte-effect met behulp van slubgaren.

Meer dan wandbekleding alleen

Als u zeker wilt zijn van een goed eindresultaat, kunnen wij u ook helpen met het aanbrengen van een sterke ondergrond door deze te stukadoren of pleisteren. Naast het volledig aanbrengen van uw wandbekleding in Laren, kunt u ons ook inschakelen voor schilderwerk, vloerafwerking of voor regulier onderhoud. Met Timmer Baarn kunt u dus veel verschillende kanten op. Een ding weet u bij ons altijd zeker: u gaat voor honderd procent kwaliteit met onze gespecialiseerde medewerkers en hoogwaardige materialen. Laat uw wandbekleding in Laren dus uitvoeren door Timmer Baarn en neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Wandafwerking in Laren