Wandbekleding in Baarn

Timmer Baarn: de beste wandbekleding in Baarn

Om uw woning echt helemaal af te maken, kiest u voor wandbekleding in Baarn bij Timmer Baarn. Ons bedrijf voor bouw en onderhoud is gespecialiseerd in het aanbrengen van uw nieuwe wandbekleding. Omdat wij ruim 60 jaar ervaring hebben, weet u zeker dat u aan het goede adres bent voor wandbekleding in Baarn. Timmer Baarn bouw en onderhoud heeft al veel tevreden klanten geholpen. Van particulieren tot gemeenten, maar ook voor Verenigingen van Eigenaren. Als u dus wandbekleding in Baarn zoekt, bent u bij Timmer Baarn verzekerd van een prachtig resultaat.

Keuze uit veel soorten wandbekleding in Baarn

Tegenwoordig is het aankleden van de muur net zo belangrijk als het aankleden van de rest van het huis. Een strak witte muur is mooi, maar met onze wanddecoratie krijgt uw woning echt een persoonlijke uitstraling. Wij hebben allerlei soorten wandbekleding die volledig naar uw wens in te vullen zijn. Gaat u voor een uniek behang in een effen kleur, of juist een popart motief of de allernieuwste motieven met grote bloembladeren? In ons aanbod vindt u ook een glanzend behang met lakdruk, moire of metallic effect of blinkend zilver of goud behang.

Voor een exclusief behang, zoals aaibaar of driedimensionaal, bent u bij Timmer Baarn ook aan het juiste adres. Verder zijn er volop mogelijkheden met kurk of kristallen of kunt u uw wandbekleding verrijken met raffia, bamboe of riet. Het retrobehang is helemaal terug van weggeweest. Dit behang is gedurfd, maar de drukke en opvallende kleuren zorgen voor veel sfeer.

Timmer Baarn werkt voor de wandbekleding samen met Vescom. Dit bedrijf staat voor elegantie, klasse, luxe, lust en sensualiteit. Voor deze wandbekleding heeft u keuze uit 6 dessins en ruim 80 kleuren. De verschillende dessins hebben allemaal hun eigen unieke karakter en maken uw woon- of slaapkamer helemaal af.

Voor meer dan wandbekleding in Baarn alleen

Naast de vele soorten wandbekleding van Timmer Baarn bieden wij ook allerlei andere opties aan. Het voorwerk, bijvoorbeeld stukadoorswerk en glad pleisterwerk, regelen wij graag voor u. Dit dient als drager voor bijvoorbeeld glasweefsel, behang, vinyl, kalkverf of metallics. Op deze manier blijven de muur en de wandbekleding in optimale staat. Heeft u nog andere wensen? Wij staan altijd open voor andere klussen, dus schroom niet om dit aan te geven. Dus bent u op zoek naar wandbekleding in Baarn, neem contact met ons op via dit formulier.

Wandbekleding in Baarn